Voor de afdeling Verticaal Transport zijn wij per direct op zoek naar een Servicemonteur.

Je bent een echte technisch specialist als het gaat om personen- en goederenliften, bouwliften en hefsteigers. In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het (technisch) onderhoud en goed functioneren van ons materieel. Een belangrijk onderdeel daarbij is het analyseren en verhelpen van zowel complexe storingen als calamiteiten, waarbij je vaak creatieve oplossingen bedenkt en daarover adviseert. Daarbij denk je mee over structurele verbeteringen.

RECO zoekt een Servicemonteur met:
Ruime technische & elektrische kennis/ervaring, maar vooral interesse in het vakgebied. Je kunt snel schakelen en goed afstemmen met zowel de klant als collega’s. Je denkt in oplossingen en wil graag leren.

Wat biedt RECO?

  • Een uitdagende baan vol afwisseling binnen een dynamisch, informeel en groeiend familiebedrijf;
  • Samenwerken met en leren van vakkundige collega’s;
  • Werken met innovatief en technisch hoogwaardig materieel;
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Over RECO – Koudekerk aan den Rijn

RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. In 1953 werd de basis gelegd voor een bedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationale onderneming gericht op de verhuur van tijdelijke huisvesting, (bouw)materieel en materieel. Vanuit onze vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk –en circa 200 medewerkers- combineren wij materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij de totaaloplossing voor ieder project.

Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen, zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als partner in materieel!

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken of per post naar:

T.a.v. Personeelszaken
RECO Holding
Hoogewaard 187
2396AP, Koudekerk aan den Rijn