Ben je een harde werker zonder hoogtevrees? Dan is RECO op zoek naar jou als steigermonteur. Je gaat dagelijks aan het werk als (hulp)monteur in de steigerbouw. Aan de hand van tekeningen (de)monteer je steigers; dat varieert van traditionele steigers tot ondersteuningssteigers. Verder zorg je voor de aan- en afvoer van het materiaal met de RECO-bedrijfswagen.

RECO zoekt een Steigermonteur die: 

Graag hard werkt en het hoofd koel houdt bij tijdsdruk. Je bent een echte teamplayer, betrouwbaar en fysiek in goede conditie. Verder kunt je terugvallen op:

  • Een diploma VCA Basis en B(E)-rijbewijs;
  • Diploma Steigerbouw A/B is een pré.

Wat biedt RECO?

  • Een uitdagende baan vol afwisseling binnen een dynamisch, informeel en groeiend familiebedrijf;
  • Samenwerken in een hecht en enthousiast team;
  • Leren van vakkundige collega’s en mogelijkheid om te ontwikkelen;
  • Werken met innovatief en technisch hoogwaardig materieel;
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Over RECO – Koudekerk aan den Rijn

RECO is al ruim 65 jaar dé specialist in het verhuren van materieel. In 1953 werd de basis gelegd voor een bedrijf dat door de jaren heen is uitgegroeid tot een internationale onderneming gericht op de verhuur van tijdelijke huisvesting, (bouw)materieel en materieel. Vanuit onze vestigingen in Nederland en het Verenigd Koninkrijk –en circa 200 medewerkers- combineren wij materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij de totaaloplossing voor ieder project.

Als familiebedrijf werken we via korte lijnen met persoonlijk contact, zodat we door snel schakelen, zekerheid kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als partner in materieel!

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken of per post naar:

T.a.v. Personeelszaken
RECO Holding
Hoogewaard 187
2396AP, Koudekerk aan den Rijn