Over ons

RECO als werkgever

RECO is al zestig jaar een begrip op het gebied van materieelverhuur. In 1953 werd in Nederland de basis gelegd voor een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationale onderneming voor de verhuur van tijdelijke huisvesting en materieel met vestigingen in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk en strategische partnerships in Noord- en West Europa en het Midden-Oosten. Inmiddels leveren wij materieel over de gehele wereld: van Noorwegen tot Nieuw-Zeeland. Sinds 2013 verhuren wij ons materieel ook in het Verenigd Koninkrijk. Vanuit 4 vestigingen wordt de gehele Engelse markt bediend en leveren wij voornamelijk bouwliften en steigermateriaal aan diverse gerenommeerde partijen aldaar. Deze groei hebben wij te danken aan tevreden klanten, die ons als een business partner zien  die snel, betaalbaar, innovatief en betrouwbaar is.

RECO is een toonaangevende materieelverhuurder op de Nederlandse, Engelse, Belgische en Duitse markt. Met diverse vestigingen in binnen- en buitenland bedienen wij onze klanten op hoog niveau.  In Nederland telt ons bedrijf ruim 300 medewerkers.

Werken voor onze klanten, dat is waar wij voor gaan

Als medewerker van RECO zie je deze missie dagelijks terug in je werkzaamheden. Wij werken actief samen aan het leveren van een optimale verhuur ervaring voor onze klanten. Dit doen we door te informeren, mee te denken, te adviseren en gewoonweg de juiste materieeloplossing aan te dragen voor elk van onze klanten.  Wij zijn multidisciplinair, waarbij elk van onze divisies elkaar versterken en aanvullen waar nodig.

Dankzij de specialistische ervaring van onze divisies en samenwerking onderling zijn wij in staat om zowel als specialist en generalist diensten te verlenen wanneer nodig. Hiermee hebben wij een vrij unieke positie gecreëerd binnen onze branche.

Professioneel en persoonlijk

Wij zien het scheppen van ruimte voor groei op zowel persoonlijk als professioneel vlak als één van de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. We bekijken altijd samen met onze medewerkers het loopbaan pad en staan open voor verbeteringen en eigen initiatief.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier, voldoening en erkenning kunnen werken en dat de capaciteiten van onze werknemers volledig worden benut. Samen met jou werken we aan een goed uitgebalanceerde werkomgeving waar plezier en optimale prestaties hand in hand gaan. Het nemen van je eigen verantwoordelijkheid speelt hierin een belangrijke rol.

Wil je meer weten over RECO? Bekijk dan snel de website: www.reco.eu.