Vacature: Accountmanager

Ligt jouw kracht in het vertalen van klantbehoeften naar passende oplossingen? Zie jij uitdaging in het onderhouden van klantrelaties evenals koude acquisitie om nieuwe klanten te benaderen? Dan is ons team op zoek naar jou als Accountmanager.

Deze job is zeker interessant als je affiniteit hebt met techniek/bouwkunde in combinatie met sales. Je bent communicatief sterk mét een commercieel, resultaatgerichte mind-set. Hierdoor ben je in staat om de behoeften van klanten te inventariseren en vervolgens te vertalen naar passende oplossingen en aanvullende diensten.

Je ziet uitdaging in koude acquisitie om zo nieuwe klanten in deze competitieve markt te benaderen. Daarbij begrijp jij de noodzaak om relaties te onderhouden en uit te breiden, net als het opbouwen van een vertrouwensband met oog op de zogenaamde gunfactor. Verder verricht je opnames tijdens locatiebezoeken om vervolgens een offerte op te stellen. Tot slot verwerk je verzoeken van klanten die RECO Lift Solutions benaderen en verzorg je de overdracht aan de werkvoorbereiding evenals de administratieve opvolging.

RECO Lift Solutions zoekt een:
Een representatieve salestopper met goed ontwikkelde commerciële en adviesvaardigheden. Je bent verbaal sterk waardoor je jezelf (en dus RECO) goed kunt presenteren evenals betrokkenen duidelijk kunt informeren. Bovendien zie je altijd kansen en denkt in oplossingen waarbij je overtuigend, doortastend & flexibel te werk gaat. Deze eigenschappen maken jou een prettige, strategische gesprekspartner voor zowel klanten als collega’s.

Verder kun je terugvallen op:

  • Circa 5 jaar werkervaring;
  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit met techniek en/of bouwkunde is een pré;
  • Tot slot woon je in de regio Utrecht (pré).

Wat biedt RECO jou? 

  • Een afwisselende en uitdagende baan binnen een informele organisatie;
  • Een innovatief bedrijf waarin je kunt ontwikkelen;
  • Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
  • Leaseauto, telefoon en laptop van de zaak;
  • Marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.


Over RECO Lift Solutions – Waddinxveen
RECO Lift Solutions, onderdeel van de RECO-groep, is specialist in de ontwikkeling, productie en het verhuren van tijdelijke liften. Met een vloot van 70 liften en 300 trapliften is RECO Lift Solutions uitgegroeid tot marktleider met betrekking tot de verhuur van tijdelijke liften. Deze groei hebben wij te danken aan tevreden klanten die ons als een betaalbare, betrouwbare en innovatieve business partner zien.

Geïnteresseerd? Stuur je motivatie en cv naar personeelszaken of per post naar:

T.a.v. Personeelszaken
RECO Holding
Hoogewaard 187
2396AP, Koudekerk aan den Rijn

Meer informatie over RECO Holding vind je op www.reco.eu.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.